Ads Top

Facebook Hazır Kapak (Cover) Fotoğrafı + PSD indir #2

facebook kapak psd

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ücretsiz olarak hazırladığım graffiti v1 facebook kapak fotoğrafı psd çalışmamı paylaşacağım. Tasarımda profesiyonellik hazı uyandırmak için  Mor, sarı, turuncu ve pembe gibi göze hoş gelen canlı ve bir biriyle uyumlu renkler kullanılmıştır. Tasarımda başlık ve slogan alanının ön plana çıkması için arkaplan resmi bulanıklaştırılmıştır. Ayrıca başlık ve slogan yazılarının renkleride arkaplan resminin içerisindeki renkler göz önünde bulundurularak seçilmiştir.

Çalışmayı hazırlarken dalgınlığıma gelmiş ve çalışmayı 850x315 px. boyutu yerine 850x350 boyutunda hazırlamışım. Ancak bu küçük hata kullanım açısından bir problem oluşturmaz. Kapak fotoğrafını test ettim gayet şık bir şekilde facebook duvarına yerleşiyor. PSD dosyasını düzeltemezmisin diye sorabilirsiniz hemen onada cevap vereyim, düzeltebilirim aslında ama bu aralar tembelliğim üstümde :)

Bilgisayarınıza indireceğiniz rar arşivinin içerisinde PSD dosyası, Yazı fontu, Önizleme resmi mevcuttur. Yazı fontunu bilgisayarınıza yükledikten sonra photoshop proğramını açmanızı öneririm aksi halde photoshop proğramı yazı fontunu bulmakta sıkıntı çıkarabilir. Tasarımı Güle güle kullanın :) Rar şifresi: tasarimindir.blogspot.com'dur.

Videolu Anlatımı

İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
-----------------------------------------

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.