Ads Top

Youtube Banner (Kapak) fotoğrafı PSD indir #21

youtube banner

Youtube Banner (Kapak) fotoğrafı PSD indir #21 Merhaba, Bu yazımda Ücretsiz youtube banner psd'leri serimizin 21. sini paylaşiyorum. Diğer banner psd çalışmalarımızda da olduğu  gibi bu banner çalışmamızda ücretsizdir. 21. Banner çalışmamızın .psd dosyasını içerisinde bulunması gereken yazı fontlarını bilgisayarınıza yükledikten sonra, psd dosyasını adobe photoshop proğramı ile açın. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra banneri PNG formatında bilgisayarınıza kaydederek kullanabilirsiniz. Bu banneri nasıl düzenleyeceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilir, videonun altındaki indirme butonlarını kullanarak ta dosyaları indirebilirsiniz. İyi Çalışmalar...

Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com

 : youtube banner, youtube banner template, youtube banner boyutu, youtube banner psd, youtube, banner yapma, youtube banner arka plan, youtube banner template psd, youtube banner size, youtube banner yapımı, youtube banner yapma sitesi, youtube banner and logo template indir.

6 yorum:

  1. kullandığınız blogger temasının linkini rica etsem alabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  2. Kayseri Emniyet evden eve nakliyat olarak 2000 yılından bu deneyımlı eleman kadromuz ile; Şehirler arası nakliyat, Şehir içi nakliyat, Evden eve nakliyat, Ofis taşıma, Parça eşya taşıma alanlarında sizlere hizmet vermekteyiz. Paketleme hizmeti veriyoruz. Eşyalarınızı bir şekilde hassasiyetle taşıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Resmi İndiremiyorum Yardım Edebilirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  4. Evden eve nakliyet Nakil Değildir efendim Nakil diyen net ağır orospu evladıdır.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.